Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Chat Najbogatsi
Szukaj Grupy Użytkownicy  Medale  Profil Statystyki Rejestracja Zaloguj
 Ogłoszenie 

f
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jak, trafiles, tu

Przesunięty przez: LukasTe
Pią 09 Lip, 2010 11:52
Jak tu trafiłeś?
Autor Wiadomość
Zohan 
Kolekcjoner

Zaproszone osoby: 2

Medale: 1 (Więcej...)

11174 $
Niebieski za serwer (Ilość: 1)

Wysłany: Pią 11 Gru, 2009 16:05   Jak tu trafiłeś?

Powiedzcie, jak tu trafiliście? Link od znajomego, reklama czy przypadek? A może inaczej?

Ja poszukiwałem gier na PSX (dokładniej Final Dooma). Zobaczyłem tą ogromną listę (wtedy liczyła 100 coś, ale i tak była wielka :D ), a ponieważ tu była ta gra której szukałem, a nigdzie indziej nie było, to zaryzykowałem, zarejestrowałem się. Ściągnąłem gierke, działała i zostałem :) . Zacząłem dodawać różne gry, później wszedł dział z downloadem gier PS3. Aaaah to były czasy :)

Blaevy 

Medale: Brak

4766 $

wykop.png Wysłany: Pią 11 Gru, 2009 17:09   

Ja to samo :)

Też szukałem gry i ta stronka mi się wyświetliła.
A że było dużo gierek to postanowiłem zostać :D
Nie żałuję

qpawlo94q 
5.00 M33-6

687 $

wykop.png Wysłany: Sob 12 Gru, 2009 13:47   

Ja też szukałem w wyszukiwarce (chyba wtedy szukałem Resident Evil 2)
Ale za czasów kiedy była jeszcze stara stronka No i spoko tu jest :]

I have:
PSX
PSP
0 UP 0 DOWN

Gicha7 

9899 $

wykop.png Wysłany: Nie 13 Gru, 2009 11:56   

Hmm a ja szukałem dobrych forów o szaraku, nie miałem za dużego wyboru więc trafiłem tutaj i tak więc jestem do dziś ^^

0 UP 0 DOWN

Glorf 

2 $

wykop.png Wysłany: Nie 13 Gru, 2009 14:41   

A ja poszukując tytułu takiej jednej gry (dalej nie znam :X). Forum wyglada na najrzetelniejsza witryne z tych, ktore odwiedzilem i postanowilem troche sie tu pokrecic :P

Hudy 
Technik Mechatronik

1526 $

wykop.png Wysłany: Wto 12 Sty, 2010 17:38   

Ja trafiłem tutaj tak samo jak Gicha7.

Glorf a jakiej gry mianowicie szukasz ?
0 UP 0 DOWN

kapcior7 

7636 $

wykop.png Wysłany: Czw 14 Sty, 2010 21:40   

ja wpisalem w googlach PSX bo chcialem informacji poszukać i pare gier sciągnąc i wyskoczyła mi jakas tam strona i wyswietliło ze została przeniesiona na swiatpsx.pl i tak dalej...
0 UP 0 DOWN

michael69 

19801 $

wykop.png Wysłany: Nie 17 Sty, 2010 11:19   

Popsuta Lara Croft (T.R.1) , Dreamcast i Ja jako pijawka :D

Posiadam swego PSX'a jakieś 12 lat, tak jak mniej więcej dreamcasta. O ile gier na dreamcasta miałem "trochę", to na psxa nie narzekałem na wybór gry, gdyż kupując od gościa konsolkę otrzymałem z nią pokaźną kolekcję gier.

Tak się złożyło że z netem mam w sumie niedługą historię (ok.3 lat), gdyż prowadząc mój tryb życia, nie miałem na niego po prostu czasu, a o wypalaniu gier w ogóle nie miałem zielonego pojęcia, mój ciężko wygospodarowany czas poświęcałem tylko na graniu i kiedy trochę się pozmieniało w moim życiu, założyłem neta i nadszedł czas aby uzupełnić moją kolekcję na dreamcasta. Tak więc poszukiwałem różnych stron, aby co nieco się dowiedzieć jak to działa, itp., kiedy już opanowałem te tematy, /z perspektywy czasu mówię że wypalanie gier na psxa w porównaniu z wypalaniem na dreama to mały pikuś ;) / zacząłem trochę dla porównania grać w T.R.4 na dreama, ale jakoś nie bardzo pasowało mi sterowanie, i odpaliłem posiadaną całą serię na psx'ie i okazało się że mój ukochany T.R.1, hm... DEAD, płyta po prostu się utleniła /tu mała informacja dla Pierce, płyta była kolorowa - granatowa, zresztą ona mnie zmusiła do sprawdzenia innych (czarnych) które też padły/ - nieważne, ważne jest to że w poszukiwaniu stron dla dreama, znalazłem kilka stron poświęconych naszej konsolce, jednak gdzie nie znalazłem wstawkę T.R.1 okazywało się że po wypaleniu są kłopoty z poprawnym jej "chodzeniem", zacinała się po wciśnięciu START lub SELECT, pytałem nawet innych użytkowników przez gg, z stron /dziś konkurencyjnych ;) / ale nie umieli mi nic na to poradzić, nawet pisałem do Lukasa kiedy znalazłem jego starą stronę /ta jeszcze nie istniała/, i tak minęło ok. pół roku gorączkowych poszukiwań (ile razy wypalałem tę grę... nawet nie policzę) i to jest moja historia - pijawki :D , gdyż nie interesowało mnie "życie żadnej ze stron", bo miałem jeden tylko cel, sprawny TOMB RAIDER 1 !!!.
Tak więc jak wspomniałem, po około pół roku poszukiwań, wreszcie znalazłem sprawnie działającą Larę, zdaje się na Pebie, ucieszony wypaliłem ją, wszystko śmiga jak najbardziej okey i mój cel co do netu przestał istnieć, i zaczęło mi czegoś brakować, a że znałem już co nie co różne strony poświęcone tej tematyce i sposób ich prowadzenia, przypomniałem sobie o świeciepsx, gdyż z tych wszystkich poznanych stron z niego bił nieokreślony spokój, porządek, ład i pełna kultura, brak durnych odzywek typu: google nie boli i innych, nawet nie będę ich wymieniał. A do tego stronka była "świeża" i potrzebowała rozbudowy, hm... pełne pole do popisu ! :)
Więc "wykupiłem" VIPa, było to raczej moje przypieczętowanie ze stronką, niż chęć wyróżnienia się poprzez rangę. I zacząłem działać, z czasem LukasTe to zauważył i zaproponował mi SVIPa, ale poprosiłem o jakąś rangę która byłaby "szczególna" i tak wymyśliliśmy "przyjaciel", rangę którą można zdobyć tylko poprzez uznanie i pełne zaufanie. Przy okazji chcę Pierce'owi, pogratulować gdyż jest to ranga bardzo wyjątkowa - GRATULACJE !!!
A dalej to już wiecie...

Ta kobieta mnie tu ściągnęła ;)

:ok:
michael69

Silen 

71 $

wykop.png Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 12:39   

Ja znalazłem tą strone dzięki znajomemu. :]

Drakson 

Medale: 1 (Więcej...)

5205 $
Czerwony za serwer (Ilość: 1)

wykop.png Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 17:38   

Mi przyjaciel ukazał stronkę świata psx, niekończący się świat. Kilka dobrych słówek o niej powiedział, więc nie czekając ani chwili dłużej postanowiłem tu wpaść, a że jestem wielkim fanem szaraka postanowiłem zostać tu na dłużej ;-)

0 UP 0 DOWN

Blaevy 

4766 $

wykop.png Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 17:44   

W takim razie serdecznie witamy i zachęcamy do aktywności !

Można zostać sędzią w Bitwach Gier (Projekt) albo sam uczestniczyć. Kolejna opcja to redaktorstwo albo powiększanie działu download

Mam nadzieję, że na coś się skusisz 8-)

prasol 

30 $

wykop.png Wysłany: Czw 11 Lut, 2010 14:04   

Ja znalazłem to forum bo szukałem Crasha 3. PSXa nigdy nie miałem, ale dużo grałem u kolegi dawno, dawno temu i jakoś sentyment do tej konsolki nadal mam. Później grałem między innymi w Tekken 3 i GT2 przez emulator.

Jak już znalazłem Crasha i zobaczyłem pokaźną liczbę gier do ściągnięcia postanowiłem wreszcie przejść jedną z najlepszych gier ever - METAL GEAR SOLID.

No i tak tu się znalazłem, ale nie zamierzam opuszczać tego miejsca....

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu
0 UP 0 DOWN

huma20 

110 $

wykop.png Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 00:13   

Przed momentem wpisałem frazę w google : "gry psone" i jestem :D
0 UP 0 DOWN

Krychu

306 $

wykop.png Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 10:16   

Witam, trafiłem przez link do sciagniecia gry Initial D wklejonego na innej stronie w shoutboxie :-) szkoda ze trafilem tu tak pozno, pora nadrobic zaleglosci. PSX to moja ulubiona konsola, przykladowo w Crasha Bandicoota gra sie swietnie teraz jak i ponad 10 lat temu 8-)
0 UP 0 DOWN

Lee2 

2199 $

wykop.png Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 15:47   

No a ja poszukiwałem jakiegoś zacnego forum w googlach noi natrafiłem na to za drugim razem :mrgreen:

: Sponsorka :

1 000 000 $

Odpowiedz do tematu