Kto wygra?
Wygrywają te osoby, które do dnia 15 stycznia 2012 roku dodadzą najwięcej gromotorów, które znajdą się na stronie głównej.
Będziemy na bieżąco tworzyć listę. Użytkownicy LukasTe i Śledziu nie biorą udziału w konkursie. Pozostajemy obiektywnymi administratorami.
Co to jest gromotor?
Najprościej ujmując jest to demotywator związany z grami. Przyjmujemy niezwykłą rolę gracza promującego wirtualny styl życia w grach na konsole i komputer. Nie zapominamy jednak o grach planszowych i innych z naszego dzieciństwa. Możemy wstawiać obrazki i filmiki. Motywujemy i demotywujemy do grania, dzielimy się tym z innymi i czerpiemy satysfakcję z rozgrywek typu multiplayer.
Najbardziej cenimy własnoręcznie „zrobione” screeny z gier. Oczywiście te niosące ze sobą konkretny przekaz
Quake96 - Gromotorów na głównej: 36
Ostry96 - Gromotorów na głównej: 3
LISTI - Gromotorów na głównej: 3
ExGamer - Gromotorów na głównej: 1
Aktualny ranking. SuperVIP dla Quake96 niemal pewny;) Ale nagradzanych miejsc jest znacznie więcej... zatem dodawać gromoty
Jak kogoś z forum nie uwzględniłem to wystarczy w tym temacie sie upomnieć
aktualizacja: 12.01.2012
Pozostało 4 dni do końca konkursu! Tak łatwo zdobyć super rangę już nie będzie można...
Quake96 - Gromotorów na głównej: 37
LISTI - Gromotorów na głównej: 9
xzer0 - Gromotorów na głównej: 11
Ostry96 - Gromotorów na głównej: 3
Cloud Strife - Gromotorów na głównej: 2
ExGamer - Gromotorów na głównej: 1
Booze Hound - Gromotorów na głównej: 1
Końcowa lista, zmiany tam gdzie trzeba było to wprowadziłem. Koniec konkursu zatem
Wszelkie sprawy odnośnie kolejności rang, koloru nicka zgłaszać do mnie na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum