Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 03:22 Megaupload premium link generator
Megaupload premium link generator
Nie wiem na ile ten sposób działa ale mnie się udało przy wszystkich czterech próbach wygenerować link premium.
A więc krótko:
1. Musimy być zarejestrowani (darmowa rejestracja) na:http://daiphyer.com/forum...act=Reg&CODE=00 2.Po rejestracji że by nie błąkać się po forum przechodzimy na:http://daiphyer.com/megau.../link/generator
I tak na próbę wziąłem z naszego forum TekkenTT na ps2:
(kliknij)
I po 30 sekundach otrzymałem:
(kliknij)
Powodzenia !!!
michael69
_________________ Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Hmm odświeżę nie co temat i powiem wam jak w tej chwili pobierać za darmo z Megaupload, pobrać film z Megavideo , i pobrać z Netload bez limitów
Rejestrujecie się na Hostuje.net i klikacie --> Import plików wklejacie link z MU , MV lub NL klikacie generuj i po sekundzie macie link ; ). Mam nadzieję że się wam przyda pozdrawiam
Pomógł: 4 razy Wiek: 16 Dołączył: 04 Sie 2010 Posty: 144 Skąd: Katowice
Medale: Brak
5873 $
wykop.png Wysłany: Pon 22 Sie, 2011 10:58
Postanowiłem opisać sposób 19kefir11, w postaci screen'ów więc do dzieła
Na początek przechodziły na stronę Hostuje.net
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Następnie zakładamy konto.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potem przechodzimy do sekcji import plików.
Teraz:
1. Wklejamy link.
1a. Tu mam listę dostępnych serwerów.
2. Klikamy Generuj link.
Ostatnie czynności to przepisane kodu z obrazka i kliknięcie pobierz.
Dla użytkowników programu IDM mała podpowiedź, aby można był pobierać pliki przez ten sposób należy dezaktywować pobieranie przez IDM. Można to zrobić w następujący sposób
1. W programie przechodzimy do zakładki Ściąganie, a następnie Opcje.
2. W sekcji Ogólne klikamy przycisk Klawisze... i zaznaczamy "Użyj następujących klawiszy, aby dezaktywować pobieranie przez IDM jakichkolwiek linków." oraz wybieramy jeden z dostępnych klawiszy.
3. Zatwierdźmy nasz wybór "OK"
4. Teraz gdy będziemy wykonamy wszystkie czynności z poradnika jak korzystać z hostuje.net i dojdziemy do momentu gdy mamy kliknąć przycisk "Pobierz" to najpierw wciskamy wybrany przez nas klawisz dezaktywujący i go trzymamy cały czas. Teraz możemy kliknąć "Pobierz" i dalej trzymając nasz klawisz czekamy aż nasz przeglądarka zacznie pobierać plik.
Poradnik napisany specjalnie dla swiatpsx.pl
Zabraniam kopiowania treści poradnika i obrazów bez mojej zgody.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum