Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 21:38 Nabór na Uploaderów!
Zostań Uploaderem!
Zostań osobą wrzucającą pliki na ogólnodostępne serwery specjalnie dla www.swiatpsx.pl
Przywileje rangi Uploader: Niektóre przywileje rangi VIP:
- dostęp do działu VIP Strefa gdzie znajdują się unikatowe, rzadko spotykane gry tylko dla VIP!
- prośby w dziale VIP prośby rozpatrywane w pierwszej kolejności (np. prośby o upload).
- przkierowanie e-mail w postaci dowolnanazwa@swiatpsx.pl
szczegóły w tym temacie > http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?p=1711 DODATKOWO:
- wyjątkowa ranga Uploader
- obrazek rangi
- wyróżniający się kolor nicka.
Wymagania:
- minimum 800MB uploadu
Pliki uploadujemy np. na RapidShare. Linki do pliku mają mieć wygląd taki jak na schemacie poniżej lub odpowiednio według wybranego serwera;
rapidshare.com/files/42329457/nazwa_pliku-www.swiatpsx.pl-nick.rar
Linki dodajemy w odpowiednim dziale, a następnie piszemy o tym tutaj.
W przypadku starania się o range VIP lub Super VIP macie możliwość wyboru rangi wg upodobania.
Nie nakładam na nikogo żadnych obowiązków, minimalnego tygodniowego czy miesięcznego uploadu. Liczę na to, że chętne osoby poprostu to lubią i będą starać się dzielić plikami, pomagać innym.
squaier1, pierwszy uploader na naszej stronce, witaj wśród wybranych
_________________ Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
A no ogółem za to co się liczy jest w sumie: 3318 MB Ponad 3 GB ;D
mam jeszcze 3 Uploady ale nie przeczytałem jeszcze wątku i nie pisałem adresu strony więc się nie liczą...
_________________ PSX--->PSOne--->--->PS2Slim--->PSX--->PSP 5.00 M33-4--->PSP 5.00 M33-6--->PSP 5.50 GEN-D3
---------------------------------------------------------
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu
_________________ Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
_________________ PSX--->PSOne--->--->PS2Slim--->PSX--->PSP 5.00 M33-4--->PSP 5.00 M33-6--->PSP 5.50 GEN-D3
---------------------------------------------------------
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu
Serwer Przeklej.pl odjął mi czasami kilka MB, ale mimo wszystko kwota przekracza 900 MB
Dowodem na to że to moje pliki i tylko dla www.swiatpsx.pl może być :
- Hasło:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować.
(do serwisu)
- Moje konto na Przeklej.pl, które posiada taki sam Nick i Email jak tutaj.
Oczywiście jeśli LukasTe albo Michael69 będą chcieli formułkę linku:przeklej.pl/plik/nazwa_pliku-www.swiatpsx.pl-nick.rar (Mniej więcej takie coś),albo hasło na PACZKĘ, to ok.
Skąd to negatywne nastawienie.. wymagania są proste i niewielkie aktualnie.
Blaevy, witaj w gronie kolorowych
Co do schematu linków to zostawiam Ci dowolność, albo hasło, albo link w nazwie, albo i to i to.
Jednak przestrzegam żeby otrzymanie rangi nie oznaczało spoczywania już na laurach..
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 13 Mar 2009 Posty: 439 Skąd: Gliwice
Medale: Brak
4766 $
wykop.png Wysłany: Nie 07 Mar, 2010 13:29
Chciałbym jak by to powiedzieć...od nowa spróbować z rangą Uploader'a. Oczywiście nie mam takich dobrych warunków jak inni, ale będe próbował coś wrzucić na tydzień czy tam dwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum