Pomógł: 5 razy Wiek: 16 Dołączył: 02 Paź 2010 Posty: 204 Skąd: Kraków
Medale: Brak
1395 $
Wysłany: Sob 17 Gru, 2011 12:34 Nowe działy na forum
Witam
Ostatnio wpadłem na pewien taki pomysł...
Wiele forumowisk chociaż są o jednej tematyce np. o HTC - ale jednak mają działy o innych markach. I tu ten jakże pomysł:
żeby zrobić w "strefie ogólnej" zamiast "inne konsole" [tzn "inne konsole" na pewno się przydadzą] wstawić działy typu "Nintendo" "Sega" "Atari" itd.
Jeżeli pomysł Wam się nie spodoba - się nie obrażę ; ]
To w sumie dobry pomysł. Zawsze znajdziemy fanatyków różnych konsol, którzy będą szukać informacji o swojej konsoli = nowi userzy na forum. W sumie dobry pomysł.
_________________ Jeśli pomogłem Ci w czymś kliknij , a jeśli wrzuciłem jakieś linki, które były Ci potrzebne, kliknij pod moim postem!
Panowie, trochę zbaczamy z kursu... W końcu to Świat PSX, a nie Nintendo, czy Segi... Ja rozumiem, że byście chcieli rozbudowy, ale to już byłaby przesada. Wystarczyłoby dodać działy w "inne Konsole"...
Chętnie wysłucham różnych opinii. Jednak też twierdzę, że tworzymy specyficzną, tematyczną społeczność i ta wyjątkowość powinna być doceniana, a nie rozmywana.. ale wszelkie zmiany rozpatrzymy
Kiedyś już o tym mówiłem, to jest strona o PlayStation z naciskiem na tą najstarszą wersję. Na początku była tylko i wyłącznie z naciskiem na najstarszą wersję. Potem doszedł dział PS2, PSP, PS3, prawdopodobnie w przyszłości dojdzie dział PS Vita, ale to nie jest forum o Nintendo, Saga, Atari, Xbox itp. Od czego jest dział "inne konsole"? Kiedyś już ktoś chciał dodać tu warez filmów, muzyki itp.
Dlatego mówię stanowczo NIE temu pomysłowi.
_________________ Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum