Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 21:18 Video z Epsxe[FRAPS]
Witam! Mam mały problem, a mianowicie obraz wideo otrzymany za pomocą frapsa jest dziwnie zniekształcony za pomocą poziomych kresek. Próbowałem regulować ustawienia video począwszy od shaderów i rozdzielczości, a skończywszy na Framerate i Textures. Poniżej zamieszczam krótką próbkę obrazu, na której można dostrzec owe zniekształcenie obrazu.(nie zwracajcie uwagi na drobne przycinki w dwóch miejscach, były one spowodowane uruchomieniem paru aplikacji wysoce obciążających procesor) Obraz, też jest dziwnie przyciemniony nie wiem tylko dlaczego : <, może ktoś ma jakiś pomysł i dobrą konfigurację pod frapsa ?:P
Co do jasności to, myślę, że tutaj problem może leżeć po stronie frapsa, jeśli owy problem nie występuje podczas normalnego grania. Tutaj niestety nie pomogę gdyż nigdy nie bawiłem się frapsem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum