więcej szczegółów, bo nie wiadomo o co ci chodzi
dlaczego chcesz blokować czujnik ?
jak nie możesz zamknąć klapki ?
_________________ Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Chodzi mi o to żeby zablokować sensor klapki w dużym psx żebym mógł podmieniać płyty ale żebym po podmianie jak mi już wejdzie kopia mógł zamknąć klapkę żeby mi płyta się nie kurzyła bo jak niektórzy wkładają tam sprężynkę to się nie da potem zamknąć klapki
a to sorki ja ci niestety nie pomogę, w życiu tych "udziwnień" nie próbowałem bo i po co? jak modchip jest za parę "groszy" z montażem. do tego nie doprowadza do uszkodzenia właśnie wspomnianej przez ciebie czujnika itp.
jak dla mnie to jest tylko ciekawostka do odpalania kopii zapasowej a nie sposób na ich odpalanie...
może ktoś inny przyjdzie ci z pomocą.
_________________ Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
włóż tam kawałek zapałki. na psx(mniejsza wersja) to działało. tam gdzie jest ten zatrzask, po prostu włóż zapałkę i zostaw. Włóż płytę i włącz konsole. Wszystko powinno działac. Mozesz grac na otwartej klapce
_________________ Jeśli pomogłem Ci w czymś kliknij , a jeśli wrzuciłem jakieś linki, które były Ci potrzebne, kliknij pod moim postem!
ale w dużym psx nie ma czujnika tam gdzie w małym w dużym jest w prawym górnym rogu klapki wygląda jak przycisk a w klapie jest taki pręcik z plastiku i jak się ją zamyka to pręcik naciska na ten przycisk jak to zablokować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum